Skip to content

GREEN ME UP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-02 13:27:14
JSON

NIPT: M31628041E
Administrator: Refation Dobi
Objekti i Veprimtarisë: Qender kerkimore ne fushen e arkitektures se peisazhit. Kerkim dhe zhvillim ne projekte te ndryshme nderkombetare dhe partneritete me institucionet publike e private te arsimit ne vend. Tregtim dhe import i bimeve dekorative, fidaneve dhe luleve. Shoqeria ka per objekt zhvillimin e aktivitetit ekonomik ne fushen e kopshtarise dhe te inxhinierise se mjedisit. Aktivitet ne fushen e realizimit te veprave te gjelberimit urban e rural pergjate infrastrukturave si rruge, parqe, lulishte e sheshe publike duke u bazuar ne parime ekologjike, reziliente dhe te qendrueshme sipas praktikave me bashkekohore nderkombetare. Projektimi dhe zbatimi i veprave dekorative ne lidhje me kopshtarine dhe kopshtaret, si dhe cdo veprimtari tjeter ekonomike qe do te konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme per realizimin e qellimit te shoqerise e qe nuk bie ndesh me legjislacionin shqiptar ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: GREEN ME UP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga "Pjeter Bogdani", Nr. 13, Kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja