Skip to content

Albanian Solution
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-02 13:29:00
JSON

NIPT: M31628042M
Administrator: Eridjon Haxhia
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime konsulence per shoqerite, konsulenca administrative, financiare dhe organizative. Sherbim konsulence ne fushen e sherbimeve tregetare ne pergjithesi dhe mbi zhvillimin sipermarrieve. Sherbime outsorcing te personelit per aktivitete administrative, organizative dhe tregtare. Aktivitete te konsultimit dhe keshillimi ne marketing, publicitet, projektim, realizimin, menaxhimin dhe vleresimin e projekteve inovative. Perpunimin e informacionit te çfaredo lloj natyre, te aksesueshem perms programeve te menaxhimit te informacionit si Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Access, Adobe. Projektimi dhe realizimi i fushatave publicitare dhe promovuese nepermjet shfrytezimit te te gjitha instrumenteve, perfshire marketingun telefonik dhe instrumenta te tjera te marketingut nepermjet internetit. Objekt i ketij aktiviteti do te jete çdo lloj aktiviteti i ngjashem qe do te konsiderohet i vlefshem nga vete politikat tregtare te shoqerise dhe qe nuk bien ndesh me legjislacionin ne fuqi qe udheheq fushen e marredhenieve te tregtise se lire ne territorin e Republikes se Shqiperise. Shoqeria ka te drejte te ushtroje çfaredo lloj veprimtarie tjeter te lejuar nga ligji dhe ne perputhje me rregullat ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Albanian Solution
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez, Rruga Gramshi, Ndertesa nr 51, hyrja 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja