Skip to content

JAY GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-06 14:39:44
JSON

NIPT: M31628502O
Administrator: Fabio Campoli
Objekti i Veprimtarisë: 1.Arti i Bukurise, si shembull, por jo kufizirn: - objekte unike ne fushen e piktures, skulptures, objekteve artizanale, ne cdo materia! (dru, terrakote, gur, etj.) - kurse rifreskuese dhe trajnimi, gjithashtu online - botime dixhitale 2.Natyra dhe Bujqesia„ si shembull, por jo - Studirne dhe projekte per mbrojtjen e faunes vendase, te ardhurave dhe prodhimit bujqesor edhe me instrumente sigurimi apo ndihme reeiproke - Kurse trajnimi dhe rifreskimi, gjithashtu online 3.Shendeti i mendjes dhe trupit, duke perfshire, por pa u kufizuar ne: - Kurse studimi dhe studimi te thelluar te disiplinave orientale, sportit dhe ushqimit, fizioterapise, trajtimeve orientale dhe osteopatise; - Publikime edhe dixhitale - Mbledhja dhe ruajtja e frutave dhe biméve spontane dhe te egra - Ngiarje sportive dhe kulturore Aktivitetet e pershkruara me siper mund te kryhen si ne ambiente apo objekte publike dhe private, ne pronesi ose me qira. Dhe cdo veprimati tjeter ekonomike qe nuk bie ndesh me ligiet ne Republiken e Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: JAY GROUP SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/04/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjia 17, Rruga Rinia Durrsake, zona kadastrale 8517, nr pasurie 172/458

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 02.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja