Skip to content

AL-DOR 2023
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-04 09:15:18
JSON

NIPT: M31702008U
Administrator: Loren Dobi
Objekti i Veprimtarisë: Punime te specializuara ndertim p.k.t , transport materiale ndertimi, Import-Export brenda dhe jashte vendit, kultivim bime medicinale dhe artikuj te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: AL-DOR 2023
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga Nikollë Tupe, Pallati 10, Kati i 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja