Skip to content

BURGER IJA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-04 09:17:43
JSON

NIPT: M31702013K
Administrator: Besart Kallaku
Objekti i Veprimtarisë: Burger , Pizeri, agroturizëm dhe restorant. Shitje produktesh mishi dhe nenprodukte te qumeshtit, bulmet , fruta perime veze
Emërtime të tjera Tregtare: BURGER IJA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Ish Fusha e Sportit Mezes, Godina me numër 191/3, zona kadastrale 2679. Mezes , njesia administrative Kashar

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja