Skip to content

CHESS SPACE SH.P.K.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-04 09:25:42
JSON

NIPT: M31702025K
Administrator: Anastasia Sorokina
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i Shoqërisë është: 1.Menaxhim dhe organizim eventesh; 2.Konsulencë për organizimin e eventeve dhe shërbime të tjera të lidhura me të.
Emërtime të tjera Tregtare: CHESS SPACE SH.P.K.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/03/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Australi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Ish Blloku i Magazinave te Tregtise, Rruga Siri Kodra 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 04.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja