Skip to content

TRIO DENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-19 09:36:23
JSON

NIPT: M31704058T
Administrator: Ina Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i shoqërisë përfshin çdo veprimtari të lejuar nga ligji ose pjesemrrjen në çdo veprimtari apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuara e krijuar në bazë të legjislacionit Shqiptar. Më konkretisht por pa u kufizuar në to shoqëria ka për objekt -Oferta për dhëmbët -Oferta për implantet dentare -Oferta mbi turizmin dentar shqiptar Si dhe çdo aktivitet shërbimi te parashikuara nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: Trio Dent shpk
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Kapitali i shoqerise eshte i ndryshem nga Ekstrakti dhe Akt themelimi i Shoqerise.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Komune Parisit, Hyrja 2, Apartamenti 25, perballe Kika 1, Njesia Bashkiake Nr.5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja