Skip to content

KOA OPTICS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:09:46
JSON

NIPT: M31705021Q
Administrator: Kristina Luzi
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti me pakice te produkteve te ndryshme optike dhe jo vetem. Tregetim me shumice e pakice si syze optike, syze dielli, artikuj kozmetike, konfeksione, aparatura dhe materiale ndihmese per ekzaminim mjekesor, laboratore etj. Ofrimi i sherbimeve optometrike nga optometriste vendas dhe/ose te huaj ne dyqanet e saja dhe dyqane franchaise. Shitjen online mallrash. Import-Eksport te pajisjeve te ndryshme optike, duke perfshire por pa u limituar ne xhama optikë, syze optike dhe syze dielli, skelete, etj. Promovim i produkteve optike dhe jo vetem; zhvillim i aktiviteteve per informimin dhe trajnimin mbi produktet optike, aksesore, pajisje dhe jo vetem.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: TORAJ, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, e themeluar me 09/10/2017 me NIPT L72213028K me seli qendrore ne Tirane, Njësia Bashkiake nr. 11, rruga "Vangjel Noti", nr. 36, kati përdhe dhe administrator & ortak i vetem Ledjon Toraj. Sipas te dhenave te QKB deri me date 11.05.2023

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 08.05.2023, terhequr nga QKB date 11.05.2023, Pronaret perfitues te subjektit KOA OPTICS, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte:

Ledjon Toraj , shtetas shqiptar, i datelindjes 1992, pronar perfitues per 100% te kapitalit, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme TORAJ, ndersa shoqeria TORAJ zoteron 100% te kapitalit tek KOA OPTICS. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 04.05.2023.

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Papa Gjon Pali II, Nd.16, H. 10, K.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 11.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja