Skip to content

Marketi.al
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 06:32:01
JSON

NIPT: M31705027S
Administrator: Livia Shehi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumicë dhe pakicë i një shumëllojshmërie produktesh kancelarike, elektrike, elektronike etj. Shitja e produkteve përmes web-it Marketi.al online. Poste me motora elektrike. Shpërndarja e porosive në adresë. Çdo veprimtari ekonomike e lejueshme nga legjislacioni shqiptar në fuqi, që i shërben realizimit të qëllimit të shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: Marketi.al
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Ukraina e Lirë, Pallati 14, Hyrja 1, Apartamenti 4, Njësia bashkiake nr.5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja