Skip to content

ALMAGRA AL Sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 06:46:33
JSON

NIPT: M31705510I
Administrator: Xhoana Dibra
Objekti i Veprimtarisë: Perpunim dhe tregtim te ushqimeve per kafshe te te gjitha llojeve. lmport-ekport, tregti me shumice dhe pakic I produkteve me origjin bimore dhe plehrave kimike, pesticideve,ne te gjitha kulturat bujqesore, farave etj. Prodhim, kombinim, perzierje kimike dhe mekanike te plehrave kimike per formula te ndryshme per perdorim ne bujqesi. Si dhe cdo aktivitet tjeter qe lejohet me ligje dhe ne interes te shoqerise.Amballazhimi, paketimi i PMB si dhe D. D. D dezinfektimin, dezinsektimin, deratizimin e te gjitha llojeve te objekteve si dhe prodhimin, amballazhimin, paketimin e plehrave kristalor te tretshem ne uje.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/04/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Rruga K.Kertusha Lagjia 16,Pallati "Kevin",Zona kadastrale Nr.8513,Apartamenti 406, hyrja 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja