Skip to content

ONIRIK SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:39:12
JSON

NIPT: M31708005D
Administrator: Orest Leskaj
Objekti i Veprimtarisë: Hoteleri, turizem.Bar Restorant, dhe sherbime mbeshtetese ne funksion te aktivitetit kryesor.Transport te mallrave dhe personave ne funksion te aktivitetit.Agjenci turistike, bileta avioni, trageti, etj.Ndertime civile te ndryshme dhe mirembajtje e tyre.Sherbime ne fushen financiare, konsulence financiare, hartim plan biznesi, konsulence ne lidhje me taksat dhe tatimet.Real Estate, shitje, blerje, dhenie me qera e pronave te patundshme.
Emërtime të tjera Tregtare: ONIRIK SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative Nr.10 ,Rruga e Kavajes, Godina 96/2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja