Skip to content

TRITA HOSPITAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:41:25
JSON

NIPT: M31708019T
Administrator: Arli Sherifi
Objekti i Veprimtarisë: -Ofrimi, kryerja e operacioneve te ndryshme shendetesore, kryerjen e sherbimeve mjekesore spitalore jopublike duke perfshire: Laborator Klinike Biokimike, Vizita, Sherbime mjekesore, paresore, spitalore, Kardiologji, Onkologji, Eko abdominale, Nefrologji, Rheumatologji, Gjinekologjiobsetrik, Ortopedi, Alergologji, Mikrokirurgji, Dermatologji, Kirurgji estetike dhe rikonstruktive, Kirurgji plastike, Angiologji, Kirurgji e pergjithshme, Mjekesi estetike, -Kateterizmi kardiak, tomografia e perllogaritur dhe rezonanca magnetike, radiologjine e pergjithshme ultratingujt, mamografia etj. -Import-Eksport, tregtim me shumice e pakice barnave dhe paisjeve mjekesore. - Investime dhe sherbime ne fushen e mjekesise dhe shendetit, ngritja dhe menaxhimi i spitaleve dhe klinikave private, importimi dhe eksportimi i materialeve te ndryshem. - Shitblerjen e te gjitha llojeve te paisjeve mjekesore pa kufizim per ushtrimin e aktivitetit te mesiperm. -Tregtimi me pakice dhe shumice te produkteve te ndryshem dhe produkteve kozmetike (kremra) dhe nenproduktet e saj. - Trajnime dhe kurse profesionale qe lidhen me fushen e mjekesise. Gjithashtu per te realizuar objektin dhe qellimet e saj, Shoqeria mund te ndermarre dhe zhvilloje cdo lloj aktiviteti tregtar, financiar, promocional apo dorezanes qe i vlereson te dobishme apo te nevojshme per arritjen e qellimeve te saj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Ali Spahiu, Nr. 3/502, ZK 8150, Njesia Administrative Nr. 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja