Skip to content

Ergi SKELA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:36:36
JSON

NIPT: M31708021I
Administrator: Ganie Qinami
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në Punime të specializuara ndërtimi, skela. Import të materiale të
Emërtime të tjera Tregtare: Ergi SKELA SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez, Rruga “Zanave”, Lagjia 1, Ndërtesa Nr.103, zona kadestrale nr.3992, me nr.pasurie 12/770

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja