Skip to content

SKINTASTIC BEAUTY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:52:55
JSON

NIPT: M31708024J
Administrator: Leida Rakipaj
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime estetike, shplodhese, parukerie, qender (sallon) bukurie, SPA, trajtime estetike dhe dermatologjike, tregtim artikujsh kozmetike, suplemente ushqimore dhe artikuj te tjere qe kane lidhje me objektin e veprimtarise, veprimtari te tjera ne fushen e estetikes dhe dermatologjise estetike, vizita dhe trajtime mjeksore, si edhe import-eksport te produkteve estetike, suplemente ushqimore, kozmetike dhe parfumeri, ne perputhje me legjislacionin shqiptar. Kurse te formimit profesional Te kryeje aktivitete publikimi dhe reklamimi; te kryeje cdo aktivitet tjeter qe mund te konsiderohet i dobishem ose I domosdoshem per te arritur qellimin e aktivitetit te saj. Shoqeria kryen cdo lloj aktiviteti qe ben pjese ne objektin e saj, qe lidhet me te dhe qe e mbeshtet ate. Shoqeria zbaton te gjitha ligjet dhe aktet nenligjore te duhura.
Emërtime të tjera Tregtare: SKINTASTIC BEAUTY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Kavajes, Kompleksi, “Square 21”, shkalla 2, Ap. Nr.8

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja