Skip to content

DSG Care Sale
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:50:46
JSON

NIPT: M31708029D
Administrator: Geralt Xhebexhia; Sheridan Xhebexhia
Objekti i Veprimtarisë: Eksport, import, tregti, dhënie me qera të automjeteve të tonazheve të ndryshme, agjensi imobiliare, blerje, shitje, dhënie me qera, ndërmjetësim për shitje dhe blerje të pasurive të paluajtshme dhe të luajtshme të llojeve të ndryshme, ndërtesa, apartamente, toka truall dhe arë, pyje, njësi tregtare, garazhde. Ofrimin e shërbimit të menaxhimit të marrëdhënies me publikun, marketing dixhital nëpërmjet ofrimit të dizenjimit dhe menaxhimit të faqeve të rrjeteve sociale për qëllime marketingu. Shërbime marketing online. Krijim, menaxhim dhe shitje të faqeve website. Çdo gjë që i shërben aktivitetit dhe çdo gjë që lejon legjislacioni shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: DSG Care Sale
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez, Ndërtesë me Nr.Pasurie 54/82, vol 10, fq 146, Zona Kadastrale 1649

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja