Skip to content

MUNDËSI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:33:39
JSON

NIPT: M31708058Q
Administrator: Carmine Barbato
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me shumice dhe pakice te pajisjeve te vogla dhe te medha dhe pjese kembimi te pajisjeve elektronike, fshesa me korent brenda dhe jashte territorit shqiptar, import-eksport. Shitje me shumice dhe pakice per lekure,veshje, kepuce brenda dhe jashte territorit shqiptar, import-eksport, shitje me shumice dhe pakice te lodrave te ndryshme per femije brenda dhe jashte territorit shqiptar, import-eksport. Shitje dhe dhenie me qera te makinave, kamionave, motocikletave (qera me qera), import-eksport. Shitje me shumice dhe pakice te pajisjeve elektronike, tablet, telefona, kompjuter, televizora, drita LED, artikujt te ndryshem shtepiake brenda dhe jashte territorit shqiptar, import-eksport, blerje dhe shitje kafe import-eksport. Sherbime transporti dhe shperndarje, logjistike brenda dhe jashte territorit shqiptar. Blerje dhe Shitje me shumicë e pijeve alkoolike dhe joalkoolike. Blerje dhe shitje te paneleve fotovoltaike, proukte te gjelberta ekoqendrueshme, import-eksport. Kompani Call Center. Blerje dhe shitje te pasurive te paluajtshme. Restorant. Blerje dhe shitje me shumice dh pakice te peleteve brenda dhe jashte territorit shqiptar. Blerje dhe shitje me shumice dhe pakice per produktet e mjekesore dhe kirurgjie.
Emërtime të tjera Tregtare: MUNDËSI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr 5, Rruga Donika Kastrioti 3, Kisha Apostolike e Re, Hyrja 2, Kati i 1, Apt.1, Nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 11.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja