Skip to content

360Deg
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:58:29
JSON

NIPT: M31708063G
Administrator: Ylber Shabani
Objekti i Veprimtarisë: Importimin dhe tregetimin me shumice e pakice te konstruksioneve metalike dhe pjeseve te tyre , dyerve dhe dritareve prej metalit , i produkteve te tjera prej qelqi, duke perfshire edhe mallrat teknike prej qelqi. Lyerja dhe vendosja e xhamave ne ndertesa etj. Aktivitete te inxhinierise dhe keshillimit teknik.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane , Njesia Bashkiake numer 5 , Rruga "Brigada VIII" , Ndertesa nr 23 , Hyrja 15 , Apartamenti nr 1 ,1019. 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 11.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja