Skip to content

Cimolai SPA Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 14:07:47
JSON

NIPT: M31709039P
Administrator: Fabio Vit
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim dhe montim i strukturave metalike. Ofrim i sherbimeve teknike, administrative dhe tregtare, brenda te kufijve te asaj qe kerkohet nga aktiviteti i ndertimit dhe montimit jo si aktivitet i pavarur ose profesionit te lire.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 09/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: CIMOLAI S.P.A, shoqëri e se drejtës italiane, themeluar me 11.12.2003 me seli ne Rome/Itali.(Sipas Statutit te Shoqerise se Huaj)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 19.06.2023, terhequr nga QKB date 19.06.2023, Pronar perfitues i subjektit Cimolai SPA Albania eshte:

Luigi Cimolai, shtetas italian, lindur me 02/1952, pronar përfitues per 100 % te kapitalit, pasi zotëron 100% te kapitali te te shoqërisë Luigi Cimolai Holding SPA, e cila eshte shoqëri meme per CIMOLAI S.P.A.. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 09.05.2023.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia administrative nr.5 Rruga "Emin Duraku" Pall. Binjaket nr.5 Ap. 1&2 Kati 1 Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.06.2023
Statuti i Shoqerise se Huaj
Vendimi i Shoqërisë së Huaj për Hapjen e Degës në Shqipëri datë 24.04.2023
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 19.06.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani