Skip to content

MORELLOVENTISEI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 14:08:27
JSON

NIPT: M31716018F
Administrator: ALESSANDRO BONURA
Objekti i Veprimtarisë: Aktiviteti i ndermjetesimit ne sektorin e pasurive te paluajtshme ne pergjithesi ne dhenie qirash te pasurive te paluajtshme,shitje dhe kembim ,qira te kompanive te paluajtshme te paraqitura , cdo sherbim tjeter ne sektorin e pasurive te paluajtshme me praktiken e ndermjetesimit.
Emërtime të tjera Tregtare: MORELLOVENTISEI
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 16/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: MORELLOVENTISEI, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës italiane, themeluar me 13.03.2014, me numër regjistrimi 06297330828. PA-311737, me seli qendrore ne Palermo/Itali dhe me përfaqësuese ligjor Alessandro Bonura. (Sipas Vendimit te Asamblese se Shoqerise MORELLOVENTISEI )

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 20.06.2023, terhequr nga QKB date 20.06.2023, Pronar perfitues i subjektit MORELLOVENTISEI eshte:

Alessandro Bonura, shtetas italian, lindur me 1980, pronar përfitues per 98 % te kapitalit, pasi zotëron 100% te kapitalit te shoqërisë BONURA HOLDING, e cila eshte shoqëri meme per MORELLOVENTISEI S.R.L.Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 16.05.2023.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Deshmoret e 4 Sshkurtit ,ZK 8270,PALLATI 68 KATI 4,APARTAMENTI 15

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 20.06.2023
Vendimi i Asamblese se Shoqerise MORELLOVENTISEI S.R.L
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 20.06.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani