Skip to content

Orest Hasa
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-29 09:17:47
JSON

NIPT: M31718019A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime te Supportit teknik dhe Teknologjise se Informacionit.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 18/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rr."Aleksander Moisiu"Pallati "DELTA" Hyrja 1, Kati i 10-te, Apartamenti Nr.2, Ambjente me siperfaqe 12m2, Njesia Administrative nr.4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 29.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja