Skip to content

Eaglenest OÜ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 14:09:04
JSON

NIPT: M31718503V
Administrator: Irdi Allko
Objekti i Veprimtarisë: Këshilla ligjore, ekonomike dhe fiskale.
Emërtime të tjera Tregtare: Eaglenest OÜ
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 18/05/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Estoni
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Eaglenest OÜ, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës estoneze, themeluar me 17.03.2023, me kod regjistrimi 16697902 dhe me përfaqësues ligjor Irdi Allko. (Sipas Dokumentit te regjistrimit te kompanise se Huaj)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 21.06.2023, terhequr nga QKB date 21.06.2023, Pronar perfitues i subjektit Eaglenest OÜ eshte :

Irdi Allko, shtetas shqiptar lindur me 1994, pronar përfitues per 100% te kuotave te kapitalit.Data e përcaktimit si pronar përfitues eshte 17.03.2023.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Rruga " Hysen Matlia", pallati 1033, kati 5, Durres

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 21.06.2023
Dokumenti i regjistrimit te kompanise se Huaj
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 21.06.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani