Skip to content

FARE Bau Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 14:09:35
JSON

NIPT: M31719005M
Administrator: Eugen Xhabrahimi
Objekti i Veprimtarisë: Qëllimi i shoqërisë është ndërtimi, konvertimi dhe rinovimi i pasurive të paluajtshme të të gjitha llojeve, të përgjithshme dhe ose kontraktim total për ndërtesa të reja dhe konvertime të pasurive të paluajtshme të të gjitha llojeve si dhe menaxhim i pasurive të paluajtshme. Shoqëria mund të krijojë degë dhe filiale brenda dhe jashtë vendit dhe të marrë pjesë në shoqëri të tjera brenda dhe jashtë vendit si dhe të kryejë të gjitha transaksionet që lidhen drejtpërdrejt ose tërthorazi me qëllimin e saj. Kompania mund të blejë, ngarkojë, shesë dhe menaxhojë pronë brenda dhe jashtë vendit. Ajo gjithashtu mund të sigurojë financim për llogari të saj ose për llogari të palëve të treta dhe të sigurojë siguri për detyrimet e shoqërive të lidhura.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 19/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Zvicer
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: FARE Bau, shoqëri e se drejtës zviceriane, themeluar me 10.08.2017, me kod fiskal dhe numër regjistrimi CHE-240.190.907, me seli qendrore ne Brandschkestrasse 40, 8001 Zyrih/Zvicer dhe me përfaqësues ligjor Fabio Beshiri. (Sipas Vendimit per hapjen e deges ne Shqiperi date 15.05.2023)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 22.06.2023, terhequr nga QKB date 22.06.2023, Pronar perfitues i subjektit FARE Bau Albania eshte :

Fabio Beshiri, shtetas shqiptar lindur me 1995, proar përfitues per 100% te kuotave te kapitalit, pasi zotëron 100% te kuotave te shoqërisë FARE Bau e cila eshte shoqëri meme per FARE Bau Albania. .Data e përcaktimit si pronar përfitues eshte 15.05.2023.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Dervish Hatixhe, Pallati Mozart, Kati i 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.06.2023
Vendimi per hapjen e deges ne Shqiperi date 15.05.2023
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 22.06.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani