Skip to content

Xhuliana Belba
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-24 10:02:43
JSON

NIPT: M31723018R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Atelie. Fustane me qera dhe shitje.
Emërtime të tjera Tregtare: Sibel Dresses
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 23/05/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesi, me siperfaqe 38.1 m2, zona kadastrale 3866, me nr. pasurie 299/146-ND+2-N5, cili ndodhet me adrese ne Tirane, Yzberish.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja