Skip to content

Besa Fuga
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-05-15 12:36:37
JSON

NIPT: M31918014M
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Konsulenca, menaxhim projektesh, monitorim dhe vleresim projektesh, konceptim dhe organizim eventesh biznesi, fushata ndergjegjesuese, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Besa Fuga
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 18/07/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, L.Hill Residence, 92, Rr. Seit Teqja, 1034

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.05.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani