Skip to content

Baddest
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-11-13 14:00:49
JSON

NIPT: M32210010N
Administrator: Kevin Nunes Da Costa
Objekti i Veprimtarisë: Shitje te atleteve, veshmbathjeve, çantave dhe aksesoreve. ECommerce.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Portugali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia administrative Nr. 2, Rr. Themistokli Germenji, Pallati Pegaso, Kati 1, Ap. 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.11.2023
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 13.11.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani