Skip to content

Golec AL Beton
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-08 15:03:45
JSON

NIPT: M32230010V
Administrator: Fisnik Latifi
Objekti i Veprimtarisë: Tregëti me pakicë e artikujve industrialë, ushqimorë, blektoralë dhe bujqësorë. Tregëti me pakicë të materialeve të ndyshme të ndërtimit. Transport materialesh ndërtimi, hekur, beton, tulla, dërrasa, dyer, dritare, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Golec AL Beton
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Maqedonia e Veriut
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Dibrës, Ndërtesa Nr.10, Hyrja Nr.4, Kati 8, Ap.23, Kodi Zip 1017, Njësia Nr.8, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.12.2023
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 08.12.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani