Skip to content

Plugzzi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-11 10:26:54
JSON

NIPT: M32231007G
Administrator: Lejdi Imeraj
Objekti i Veprimtarisë: Import-Export pajisjesh karikimi, kulla karikimi, stacione, bateri, makina, motora, ekrane led. Dhenie me qera baterie per karikim nepermjet stacioneve te karikimit dhe shitjen e tyre, me shitje online nepermjet aplikacionit, website apo fizike per shitje drejt biznesit. Ofrim franchise per aktivitetin ne subjekt. Gjithashtu në përputhje me legjislacionin shqiptar, mund te kryejë dhe realizojë cdo aktivitet, që lidhet direkt ose indirekt, që është pasojë e/apo e lidhur me aktivitetet e listuara me lart. Për të arrirur qellimin e mesiperm, shoqëria mund të ndërmarrë çdo aktivitet dhe sherbim qoftë tregtar, financiar, për dhenie e marrje me qira e hipotekim, që mund të konsiderohet i dobishëm apo i nevojshem në mënyrë që të arrihet objektivi i shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: Plugzzi
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rrugën Medar Shtylla, Ndertesa Nr.42, dyqani nr.2, pasuria nr. 6/251-N2, Zona Kadastrale 8260, Njesia nr. 5, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.12.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani