Skip to content

Marku Law
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-11 10:04:20
JSON

NIPT: M32231016F
Administrator: Fjorentina Marku
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ligjore dhe konsulence per individe, persona fizik, persona juridik, shqiptar dhe te huaj. Perfaqesim ligjor ne te gjitha shkallet e gjyqesorit, si dhe ne te gjitha institucionet private apo publike. kryerjen e cdo veprimtarie tjeter te lejuar nga ligji per frofesionin e avokatit dhe legjislacioni tjeter ne fuqi.
Forma ligjore: Shoqëri e thjeshtë
Viti i Themelimit: 19/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Komplesi Fratari, godina 2, shkalla 2, apartamenti 27 Tirane. Shqiperi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.12.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani