Skip to content

Diamant Services
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-11 09:04:49
JSON

NIPT: M32231019G
Administrator: Giovanni Abela
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence per aktivitete/veprimtari tregtare marketing ,realizim i biznes planeve, nderkombetare dhe konsulence biznesi ne pergjithesi. Ne funksion te qellimeve te saj,shoqeria mund te hyje ne tregje dhe operacione te ndryshme,te zoteroje pasuri te luajtshme e te paluajtshme dhe/ose pjesemarrje ne shoqeri te tjera tregtare. Ushtrimi i aktivitetit brenda dhe jashte Shqiperise, ne perputhje me legjislacionin.Çdo aktivitet tjeter te lidhur me aktivitetin kryesor.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Bulevardi Deshmoret e Kombit, Qendra e Biznesit “Kullat Binjake” kati 2, nr. 26 Tirane 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.12.2023
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 11.12.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani