Skip to content

KLAU_MAT , Shpk
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-08 15:14:37
JSON

NIPT: M32231021S
Administrator: Kristina Alushi
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ne fushen e ndertimit .Tregeti te lendve te para te ndertimit .Tregti te mallrave dhe makinerive . Import Eksport per tregetimin e artikujve te ndryshem te te gjitha llojeve me shumice dhe pakice.Tregtim artikujve Industrial .Tregtim automjetesh te cdo lloji . Transport mallrash te te gjitha llojeve brenda dhe jashte vendit .
Emërtime të tjera Tregtare: KLAU_MAT shpk
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative Nr.10, Rruga "Besim Mema "Ndertesa 75,

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.12.2023
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani