Skip to content

DIAMANT NO.1
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-11 08:54:10
JSON

NIPT: M32231504M
Administrator: Nuradin Shtitarica
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me pakice e frutave te thata, ereza, vajra bimore, prodhime brumi dhe pasticerie, lende te para te pasticerise, restorant,piceri,furra buke,barre etj, import-eksport, ,prodhimin dhe tregtimin e kutive per ambalazhimin e frutave te thata, erezave .
Emërtime të tjera Tregtare: DIAMANT NO.1 sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/10/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagja Nr.13 Plazh, Tuall dhe Godine Banimi 4 kate,Me Nr pasurie 24/31,Zona kadastrale 8518.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.12.2023
Akti i themelimit te Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 11.12.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani