Skip to content

GS Consulting
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-12 11:15:25
JSON

NIPT: M32412015A
Administrator: Gentian Sallaku
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime të ndryshme inxhinierike si dhe konsulencë e planifikim biznesi për kompanitë që operojnë në sektorët e agro-industrisë, bujqësisë, energjisë, telekomunikacionit dhe mjeteve të transportit. Shoqëria mund të kryej çdo aktivitet tjetër të nevojshëm apo të dobishëm për rea;izimin e qëllimeve të saj tregtare.
Emërtime të tjera Tregtare: GS Consulting
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/12/2023
Rrethi: Vore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vore, Kodër Vorë, Rruga Bashkia, Zona Kadastrale 2183, Njësi me Nr.Pasurie 90/55, Ap.10, kati 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.02.2024
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani