Skip to content

XA&CO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-12 11:06:10
JSON

NIPT: M32412016I
Administrator: Nuccio Falbo
Objekti i Veprimtarisë: Punime Grafike, printime, qendisje, Konsulenca te ndryshme, Organizim Eventesh, Prodhime veshjesh te ndryshme, Tregeti veshje te ndryshme, Tregeti dhe distribucion ushqime e pije te ndryshme. Shitja dhe blerja, dhenja me qira dhe menaxhimin e pasurive të patundshme. Per sa kohe qe konsiderohet e nevojshme ose e dobishme nga organet drejtuese per arritjen e qellimit te biznesit, shoqeria mund te kryeje operacione te letrave me vlere, pasurive te patundshme, tregtare, industriale, leasing si perdorues, si një autor i faktoringut, operazione financiare te cdo lloji. Dhenien e garancive financiare çdo personi fizik ose juridik, kompani, institucion, linjave të kreditit kombetare ose te huaj dhe paradhenieve bankare, overdrafte bankare, ndihma hipotekare dhe ne pergjithësi çdo transaksion financiar dhe sigurimi, si dhe dhenien e garancive hipotekore dhe cdo lloj garancie ne favor te paleve te treta. Ajo gjithashtu mund te marre pjese në investime të qëndrueshme në shoqeri ne shoqëri ekzistuese, te cilat kane aktivitete te njejta ose te peraferta me objektin e shoqerise te percaktuar në këtë statut. Import – Eksport. Si dhe cdo aktivitet tjeter i cili eshte i nevojshem per arrjtien e qellimeve te siperpermendura te shoqerise.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/12/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative nr. 5, Rr. Komuna e Parisit, Kompleksi Kika 2, Godina 11, Kati 6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.02.2024
Akti i themelimit te Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 12.02.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani