Skip to content

Residential
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-13 09:58:37
JSON

NIPT: M32413014U
Administrator: Armand Shkëmbi
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushën imobilare,ndermjetesim ne shit-blerje, qiradhenjeqiramarje pasurish te pa luajtshme. Shitje, Blerje, Qiradhenie, Qiramarrje pasurish te pa luajtshme te vetat dhe te te treteve. Menaxhim Projektesh, Menaxhim Pasurish Paluajtshme. Organizime Eventesh, Marketing OnLine,Perfaqësim Pronaresh dhe Investitoresh.
Emërtime të tjera Tregtare: Residential
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/12/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative nr. 2, Themistokli Gërmenji,Pallati Pegaso,H.1,Kati 2,Apartamenti nr.9

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.02.2024
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani