Skip to content

Rama Archaeo Consulting
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-13 09:39:59
JSON

NIPT: M32413020S
Administrator: Taulant Rama
Objekti i Veprimtarisë: Vezhgim dhe sondazhe arkeologjike. Konsulence ne fushen e arkeologjise dhe trashegimise kulturore, monitorim arkeologjik.
Emërtime të tjera Tregtare: Rama Archaeo Consulting
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/12/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 10.12.2023, eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga “Ukraina e Lire”,pallati 1,kati 1,ap.4,njesia adm.5, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.02.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani