Skip to content

Top Tools
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-24 13:48:51
JSON

NIPT: M32520404G
Administrator: Admirim Kerri
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim materiale hidraulike. Import - eksport, tregtimi me shumice dhe pakice te mallrave hidraulike. Bojra, materiale ndertimi, elektrike, si dhe import - eksport te mallrave te ndryshem tregtimi i lendeve te para per industrine, hidrosanitare, pajisje.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: Top Tools
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier Lagja Bishanake, rruga Skenderbej, Zona kadastrale 85/32 nr pasurise 1/1267.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 24.01.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli