Skip to content

STELIR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-28 09:31:46
JSON

NIPT: M32827201O
Administrator: Përparim Balla
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, përpunim, tregëtim me shumice dhe pakice të fruta, perimeve brenda dhe jashtë vendit, eksport të produkteve të ndyshme, Import-export, tregtimi i mallrave te ndryshem ushqimore, industriale, lende te para, makineri dhe pjese kembimi . Shoqeria pervec sa me siper , mund te shese, te bleje, dhe te marre pjese ne formen e aksioneve ose jo edhe ne te tjera shoqeri vendase ose te huaja, te cilat kane objekt te njejte veprimtarie ose te ngjashme me te. Mund te lidhe kontrata te dyanshme aktivi dhe pasivi me institutet e kreditit te autorizuara nga ligji dhe me shoqerite dhe firmat private, te jape garanci reale edhe per te tretet dhe gjithcka qe eshte e nevojshme per realizimin e objektit te veprimtarise se shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: STELIR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/04/2023
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja " Kongresi i Elbasanit", Zona Kadastrale 8521, Nr.Pasurie 13/142

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.04.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja