Skip to content

FA BIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-28 09:34:19
JSON

NIPT: M32827403T
Administrator: Fabio Ymeraj
Objekti i Veprimtarisë: Grumbullimi, perpunimi dhe konservimi i produkteve bujqesore, fruta perime, ullinj etj. Tregtim me shumice e pakice eksportimi dhe importimi i tyre etj.
Emërtime të tjera Tregtare: FA BIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/04/2023
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja “Sheq i Madh”, zona kadastrale nr. 3981, nr. pasurie 155/49

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.04.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja