Skip to content

Trans-Energy
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-04 08:49:07
JSON

NIPT: M32902201H
Administrator: Arjan Ormenaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndertimi, operimi dhe transferimi i hidrocentraleve duke perfshire financimin, ndertimin, venien ne pune, prodhimin, furnizimin, transmetimin, shperndarjen, eksportimin dhe shitjen e energjise elektrike,si dhe cdo aktivitet tjeter te lejuar nga ligji ne interes te plotesimit te objektit te saj. Prodhimi, instalimi e tregtimi i paneleve foto-voltazh per prodhimin e energjise elektrike e diellore. Prodhimi instalimi e tregtimi i impianteve per burime energjitike. Tregtim me shumicë dhe pakicë e materialeve të ndryshme elektrike dhe të tjera për impiante të ndryshme. Import-Eksport të mallrave të ndryshëm për realizimin e impianteve të prodhimit të energjisë elektrike nga burime të rinovueshme si dielli dhe era. Realizim, projektim, zbatim dhe kolaudim i impianteve fotovoltaike të të gjitha llojeve dhe përmasave, komerciale dhe rezidenciale. Import-eksport. Dhe cdo aktiviteti tjeter te nevojshem lidhur me objektin e veprimtarise ne perputhje me legjislacionit Shqipetar.
Emërtime të tjera Tregtare: Trans-Energy
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/04/2023
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Rruga Elbasan-Metalurgji, km.5, zk.2124, pasuria nr.75/3/1, kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja