Skip to content

DEAL SOLAR AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-04 10:20:41
JSON

NIPT: M32903601N
Administrator: Dhurim Lame
Objekti i Veprimtarisë: Projektim i impianteve fotovoltaike, impianteve te ruajtjes se energjise, impianteve te eres, biomases me te gjitha perberesit e saj. Import-eksport te impianteve fotovoltaike, impianteve te eres, energji me biomase, impianteve te ruajtjes se energjise, montimi dhe mirembajtja e tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: DEAL SOLAR AL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/05/2023
Rrethi: Gjirokaster
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, Lagjja "18 Shtatori", godine 6- kateshe (OSHEE) me nr.pasurie 15/59+1-3.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja