Skip to content

THE BARBER SCHOOL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-13 10:24:30
JSON

NIPT: M33613204K
Administrator: Ergen Gjini
Objekti i Veprimtarisë: Import-Export, shitje me pakice, produkte kozmetike dhe shumllojshmeri. Veprimtari sherbimi berber, trajnim profesional etj., si dhe cdo sherbim plotesues per kete lloj aktiviteti.
Emërtime të tjera Tregtare: THE BARBER SCHOOL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/12/2023
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Rrg. Luigj Gurakuqi, Lagja nr. 3, Zona Kadastrale 8521, numri i pasurise 1/346. Elbasan

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.02.2024
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani