Skip to content

RIZVANI SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-13 10:17:22
JSON

NIPT: M33613801A
Administrator: Alesio Rizvani
Objekti i Veprimtarisë: Bar,kafe, Restorant, Piceri, import eksport i produkteve ushqimore dhe shitjen e tyre, Hotel, Struktura akomoduese te ngjashme, Agroturizem dhe cdo aktivitet tjeter te lejuar nga ligji ne ndime te aktivitetit te hotelerise, pa u kufizuar ne aktivitetin e dhenjes per perdorim apo shfrytezim te pishinave te hapura verore.
Emërtime të tjera Tregtare: RIZVANI SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/11/2023
Rrethi: Kavaje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kavaje, Golem, Zona kadastrale nr. 2291, Nr pasurie 323/20, v.13; f.167

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.02.2024
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani