Skip to content

Klinika kardiologjike K.E.T.O
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-13 10:34:10
JSON

NIPT: M33614001C
Administrator: Tea Olldashi
Objekti i Veprimtarisë: Ofrim I sherbimeve mjekesore spitalore dhe ambulatore jo publike. Import I aparaturave, pajisjeve mjekesore ne funksion te realizimit te aktivitetit.
Emërtime të tjera Tregtare: Klinika kardiologjike K.E.T.O
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/11/2023
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Lagjia”30 Vjetori”, apartamentin nr.12, Nr.pasurie 24/40+1, zona kadastrale 8502

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.02.2024
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani