Skip to content

BUKU HANI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-28 09:14:16
JSON

NIPT: M34027201R
Administrator: Bujar Kurti
Objekti i Veprimtarisë: Ngritja e karrjerave te gurit dhe perpunimi i tij ne fshatin Borizan te rrethit Kruje dhe vende te tjera. Import Eksport te gureve gelqeror dhe gelqeres .
Emërtime të tjera Tregtare: BUKU HANI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17/04/2023
Rrethi: Kruje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kruje, Fushe Kruje, Aramenas rruga Nacionale Fushe Kruje-Vore zona kadastrale nr 1042 me numer pasurie 325/35. 1000

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.04.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja