Skip to content

DHAKO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-02 13:38:02
JSON

NIPT: M34028807O
Administrator: Valdet Bici; Kostaq Eksarho
Objekti i Veprimtarisë: Operator turistik, sherbime turistike ne det dhe ne toke. Agjenci udhetimi. Shetitje me Varke Turistike te pushuesve. Guida te ndryshme turistike.
Emërtime të tjera Tregtare: DHAKO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/04/2023
Rrethi: Sarande
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Z. Valdet Bici do te veproj si Administrator i shoqerise dhe do te kete vetem te drejten qe te kryej : Veprimtarine Turistike te Shoqerise, per aktivitetin e lundrimit detar
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarande, Lagjja nr.4, rruga Ismail Qemali, godina me Nr.Pasurie 6/195+1-N7, ZK 8641.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja