Skip to content

BROTHERS LR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-11 07:43:39
JSON

NIPT: M34108801H
Administrator: Pranvera Braho
Objekti i Veprimtarisë: Operator turistik, sherbime turistike per pushuesit ne det dhe toke. Dhenia me qira e automjeteve, dhoma me qira per pushuesit. Tregti, Import dhe eksport te mallrave industriale dhe ushqimore.
Emërtime të tjera Tregtare: BROTHERS LR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/05/2023
Rrethi: Sarande
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarande, Lagj.nr.4, rruga “Themistokli Bahima”, godina nr.47 pasuria nr.24/476, zk 8641.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja