Skip to content

5E
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-05 07:26:28
JSON

NIPT: M36704204U
Administrator: Ervis Sejdiraj
Objekti i Veprimtarisë: Aktivtet ne fushen e ndertimit te specializuar, ndertime te ndryshme, karpentier, ndertime muresh, suvatime, rikonstruksion godinash te ndryshme, lyerje, patinime, punime te ndryshme, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: 5 E
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/04/2023
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Lagjja Kushtrimi, Rruga Rakip Malile, Pallati 1335, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja