Skip to content

ARDI’S SOFTWARE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-08 14:25:29
JSON

NIPT: M37230202G
Administrator: Ardid Veliu
Objekti i Veprimtarisë: Programime dhe sherbime kompjuterike.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/10/2023
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Lagjja “1 Maji”, Rajoni 4, Nd. 099, Vlore 9400

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.12.2023
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani