Skip to content

ELEO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-11 09:58:05
JSON

NIPT: M37231208N
Administrator: Erimioni Hoxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete të tjera shërbimi mbështetëse për bizneset. Kurse profesionale.Trajnime profesionale kontabiliteti dhe programe të informatizuara kontabiliteti , standartet e kontabilitetit skk dhe snk, trajnime per mbajtjen e kontabilitet te shoqerive.Trajnime per legjislacionin tatimor dhe ligjin e biznesit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30/10/2023
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Rruga Lagja Kushtrimi, Rruga Rakip Malile, Objekt 2-Katesh Nr.1, Kati II

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.12.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani