Skip to content

CPL LAB
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-05 07:10:55
JSON

NIPT: M37904501A
Administrator: Brunilda Shytaj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, paketimi dhe/ose përpunim, importi dhe eksport, i veshjeve, artikujve dhe aksesorëve veshjeve të çdo lloji dhe materiali, si për llogarin e tyre dhe në emër të tretëve; 2) Tregti me shumic dhe me pakic edhe on-line si dhe importi dhe eksporti i veshjeve për burra, gra dhe fëmijë si dhe aksesorë për veshje të çdo lloji – artikuj e veshje të paketuara, të çdo lloji dhe vlere, përfshirë artikuj të brëndshëm dhe këmisha të jashtme, për burra, gra dhe fëmijë, artikuj me lëkurë, pellush, çanta, kapele dhe cadra, dorashka dhe kravata, kepuce dhe artikuj lëkure dhe gome, artikuj udhetimi, artikuj per tu korigjuar (modifikuar) materiale me lekure, artikuj te qepur-qendisur, materiale cope per rroba, rroba sporrive per burra, gra dhe femije. Artikuj me natyre sintetike, aksesore per kepuce lekure, gome te rrobave dhe te brendeshmeve intime pervec krijimit edhe perpunimit (duke bashkepunuar edhe me laboratore te jashtem ), përfaqësimi me ose pa gjendje të gjitha artikujt dhe produkteve te renditura me siper; 3) Shoqëria mund të kryejë të gjitha ato letrat me vlerë, operacionet e pasurisë së paluajtshme, tregtare, industriale dhe financiare (këto të fundit jo ndaj publikut) të cilat do të vleresohen të nevojshme dhe/ose të dobishme nga organi administrativ për arritjen e qëllimit të korporatës, përfshirë shërbimet e mbrojtjeve, garanci, siguria apo garanci personale, si dhe ndërmarrja e kredive dhe financimi, hapja e llogarive bankare dhe kryerja e transaksioneve bankare të përgjithshme, lidhja e kontratave të bashkëpunimit në pjesëmarrje financiare; ne plotesim me rregulloret aktuale. Kompania gjithashtu mundet që për arritjen e qëllimit të korporatës, të marre aksione dhe interesat në kompani me qëllim bashkëpunimin dhe jo ne kundershtim me publikun.
Emërtime të tjera Tregtare: CPL LAB
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/04/2023
Rrethi: Lezhe
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 600 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: NOSTAR NEWSTYLE SRL, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e se drejtes italiane, e themeluar me 05.04.2011 me seli ne Acquaviva Picena (AP), Via Enrico Fermi 24 me NUIS 02088640442. Sipas Akt themelimit te Shoqerise

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP deri me date 05.05.2023
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Lagjja SMT, Rruga "Vellezerit Coku",Objekt 4 Kate ne zonen kadastrale 1986,Nr.Pas 359/25, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 05.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja